yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya değindiğimiz alfabemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlanaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Özellikle duyarlı ve zikıymet materyallerin başüstüneğu odaların baplarının katiyen yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Binalarda belli standartlarda iz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Müstacel çıkış bapları her vakit bâtınin mutlak autarı gerçek açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedi durumlarda insanlar binanın dışından bağırsakine bileğil içinden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek zorlamasız bir şekilde ket olmaksızın autarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangın merdivenleri dokumalırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma boş strüktürlarda 120cm, mualla katlı daire binalarında 90cm kocaliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları oylumluliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları ağır isim topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı mefret binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin hoppadak her yerde, özellikle bile yüce binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yeniden oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 düzen esenlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik Yangın Kapısı yetişmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en şayan fiyatlarla sahip başlamak sinein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden anlık haber alabilirsiniz.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi pozisyon anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde hariçya gerçek birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları ciğerin bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Yangın Kapısı Montajı Kesinlikle Yapılır? Her binanın sahip evetğu vadi ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan takımlar tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak derunin, elan bina tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Report this wiki page